Opleiden bij BCC

Opleiden bij BCC, van €12,81 naar €20,00 per uur, hoe ziet dat eruit?

Van bijrijder naar bezorger

Als bijrijder/bezorger verdien je €12,81 per uur. Hoe word je bezorger bij BCC?

Om bezorger te worden bij BCC is geen opleiding vereist. Nadat je de sollicitatieprocedure met een tiltest en kennismakingsgesprek hebt doorstaan beginnen we met een goede onboarding, zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt bij BCC. Daarna word je intern opgeleid om bezorger te worden. Deze opleiding bestaat uit het meelopen met een ervaren bezorger om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Als bezorger kom je in je werk dagelijks bij klanten over de vloer, dus het hebben van een klantgerichte houding vinden wij bij BCC heel belangrijk. Hierin gaan wij jou coachen hoe je met verschillende klantsituaties omgaat.

Er is geen specifiek opleidingsniveau noodzakelijk. Heb je nog geen rijbewijs? (B of C) BCC geeft je de mogelijk om je rijbewijs te behalen. Ben je Bezorger geworden, dan kun je doorgroeien tot Installatiemonteur!

 

test jouw mogelijkheden bij bcc!

 

Van bezorger naar installatiemonteur

Als Installatiemonteur verdien je €13,79 tot €14,78  per uur. Hoe word je installatiemonteur bij BCC?

Om installatiemonteur te worden bij BCC is geen opleiding vereist. Natuurlijk is het wél handig als je technische affiniteit hebt en twee rechterhanden. Nadat je de sollicitatieprocedure met een tiltest en kennismakingsgesprek hebt doorstaan beginnen we met een goede onboarding, zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt bij BCC. Daarna word je intern opgeleid om installatiemonteur te worden. Deze opleiding bestaat uit het meelopen met een ervaren installatiemonteur om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je o.a. leren om bij de mensen thuis keukenapparatuur in te bouwen, tv’s ophangen/installeren, wifi routers aansluiten en smart home. Je komt dagelijks bij klanten over de vloer, dus het hebben van een klantgerichte houding vinden wij bij BCC heel belangrijk. Hierin gaan wij jou coachen hoe je met verschillende klantsituaties omgaat.

Er is geen specifiek opleidingsniveau noodzakelijk. Heb je nog geen rijbewijs? BCC geeft je de mogelijk om je rijbewijs te behalen. Bekijk de vacature voor bezorger hier. 

Leerling F-gassen Airco Monteur

Hoe word je F-gassen Airco Monteur bij BCC-Aircoshop?

Om F-gassen Airco Monteur te worden bij BCC-Aircoshop is geen vooropleiding vereist. Natuurlijk is het wél handig als je technische affiniteit hebt en twee rechterhanden. Nadat je de sollicitatieprocedure met een kennismakingsgesprek hebt doorstaan beginnen we met een goede onboarding, zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt bij BCC-Aircoshop. Als Leerling F-gassen Airco Monteur word je opgeleid tot F-gassen Airco Monteur. Je gaat de cursus van F-gassen categorie 2 volgen. De cursus duurt totaal 7 dagen (4 dagen theorie en 3 dagen praktijk). Daarna volgt er een examen.

Wat ga je allemaal leren in deze cursus?

  • Solderen van koperen leidingen
  • Technische- en kwaliteitseisen voor koelinstallaties en warmtepompen
  • Eigenschappen van koudemiddelen
  • Fabricage en montage van koelinstallaties en warmtepompen
  • Testen, legen, vacumeren, vullen, instellen en inregelen
  • Het gebruik van meet- en testapparatuur en het meten van bedrijfsomstandigheden
  • Analyseren van storingen en deze milieubewust oplossen
  • Inspectie en diagnose stellen aan koelinstallaties en opstellen van meetrapporten
  • Controle installatie op juiste werking en specificatie

Na het behalen van de cursus ben jij klaar voor de praktijk! Bekijk de vacature voor Leerling F-gassen Aircomonteur hier.